Created by
Julia

Senior planning analyst

hos LEGO Koncernen

Det gør Julia glad, at børn og voksne i hele verden leger med LEGO® klodser

Julia Pauli arbejder som ingeniør hos LEGO Koncernen. Det gør hende glad og stolt, at børn og voksne over hele kloden leger med det produkt, som hun er med til at lave.

Navn: Julia Pauli

Alder: 27 år

Uddannelse: Diplomingeniør i Global Management and Manufacturing fra Aarhus Universitet i Herning.

Arbejdsplads: Senior planning analyst hos LEGO Koncernen

 

Hvad laver du på dit job?

Jeg arbejder fuldtid med projekter, som handler om at reducere den tid, der går fra designeren finder på en idé til en ny LEGO-klods til, at vi har en støbeform klar til at lave klodsen i.

 

Hvad er det bedste ved dit job?

LEGO Koncernen er på alle måder en fed arbejdsplads, hvor man hver dag samarbejder med mange forskellige afdelinger, som er eksperter på hver deres område. Den diversitet motiverer mig og er med til at skabe gode løsninger på forskellige problemstillinger.

Og så er jeg rigtig glad for, at være med til at fremstille et produkt, der skaber så meget glæde over hele verden. Børn og voksne alle steder leger med LEGO klodser, og jeg er vildt stolt over, at jeg er med til at gøre det muligt.

 

Hvad vil du sige til unge, der overvejer en uddannelse og en karriere som din?

Gør det! Jeg har været vildt glad for min uddannelse, og det den har ført til. På en diplomingeniøruddannelse, som den jeg har taget, er man hele tiden tæt knyttet til virkeligheden ude i en virksomhed gennem praktik- og mentorforløb. Der er rigtig meget fokus på, at vi skal kunne bruge det, vi lærer, i praksis, og det fungerer vildt godt.

Stort set alle fra mit hold gik mere eller mindre direkte over i job, hvor de også havde været under studiet, ligesom jeg har gjort det hos LEGO Koncernen. Det, synes jeg, er en helt perfekt måde at komme ud på arbejdsmarkedet på, for så har man faktisk en ret god idé, om hvad man skal ud og lave, selvom det er ens første job.

 

Alex Kvalitetsansvarlig

Alex kan godt lide at finde nye ideer ved at nørde helt ned i tallene og derefter tage sin idé og overføre den til praksis. Det er han god til, for Alex’ løsninger kan spare hans virksomhed for mange millioner kroner.

Læs mere om Alex >
Læs mere om Alex
Joachim Produktudvikler

Som produktudvikler hos LEGO Koncernen er Joachim med til at skabe legetøj, som alle kender og sætter pris på. Det er så mange muligheder med plast, siger han.

Læs mere om Joachim >
Læs mere om Joachim
Josephine Kvalitetsingeniør

Det er sjældent to dage er ens, når Josephine arbejder med at lave løbende forbedringer i produktionen hos Grundfos.

Læs mere om Josephine >
Læs mere om Josephine
Julia Senior planning analyst

Julia Pauli arbejder som ingeniør hos LEGO. Det gør hende glad og stolt, at børn og voksne over hele kloden leger med det produkt, som hun er med til at lave.

Læs mere om Julia >
Læs mere om Julia
Kristine PTA studieassistent

Fiberline Composites leverer produkter vindmølleindustrien og til byggeriet. Her arbejder Kristine Wilhelm Lund som ingeniør med at styre store projekter fra start til slut.

Læs mere om Kristine >
Læs mere om Kristine
Søren Sales & Development Representative

Søren hjælper i sit job de danske virksomheder, der fremstiller produkter i plast med at finde frem til den rigtige plasttype. Det kræver både kommerciel og teknisk forståelse.

Læs mere om Søren >
Læs mere om Søren