Uddannelser til en fremtid i plastbranchen

Plast indgår i vidt forskellige typer af produkter i mange forskellige brancher og industrier. Vi har derfor brug for mange forskellige typer af ingeniører, der har lyst til at hjælpe os med at skabe fremtidens produkter i plast.

Klik på den indgang, der beskriver dig bedst:

Se dig omkring og tænk over, hvor mange produkter i din hverdag, der er af plast. Det er der god grund til for, når vi bruger plasten rigtigt, kan vi levere uundværlige bidrag til at løse vores samfunds udfordringer nu og i fremtiden.

Eksemplerne er mange:

Vi udvikler vindmøllevinger, der laver grøn energi. Vi bidrager til at stimulere kreativitet og leg med verdenskendte legetøjsprodukter. Vi skaber nye klimavenlige løsninger til byggeriet. Vi producerer smart emballage, der minimerer madspild.  Vi minimerer CO2-udslippet i transportsektoren ved at udskifte tunge dele af metal med lettere plastdele. Vi øger livskvaliteten blandt millioner af mennesker med medicoprodukter i verdensklasse.

Den danske plastbranche er en af dansk industris største underbrancher. Vi tæller både verdenskendte brands som LEGO, Coloplast og Vestas og innovative mindre virksomheder over hele landet.