Plastindustrien

Plastindustrien er brancheorganisation for de danske plastvirksomheder. Vi løser en lang række opgaver for vores medlemmer indenfor bl.a. innovation, miljø og politik – og så samarbejder vi meget gerne med ingeniørstuderende.

Plastindustrien er en brancheorganisation for omkring 230 virksomheder i den danske plastbranche. Vi bor i hos Dansk Industri i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Vi hjælper vores medlemsvirksomheder på mange forskelligmed at være up to dates med de nyeste trends inden for plastproduktion, vi varetager branchens politiske interesser, laver events for industriens ansatte og en helt masse andet.

 

Og så samarbejde vi også gerne med ingeniørstuderende omkring forskellige former for studieprojekter. Det gør vi fordi vi gerne vil bruge dine inputs til at løse vigtige opgaver for branchen, og fordi vi samtidig gerne vil være med til at vække din ingeniørinteresser for de mange muligheder, der er med plast.

 

Du kan se de ideer vi lige nu selv har til mulige studieprojekter med ingeniørstuderende her på siden. Har du andre og bedre ideer, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan konkret samarbejde med dig, så kontakt vores innovationskonsulent Rasmus:

 

Rasmus Grusgaard

Mail: rg@plast.dk

Tlf.: 2689 3028