Plastfag på DTU

Her kan du se en oversigt over de mest plastrelevante kurser på DTU. De anbefalede forudsætningskurser giver også et godt indblik i hvilke grundkompetencer, der er relevante for plastindustrien.

Bachelorkurser

Kursus 41786: Plastteknologi

Udbydes af mekanikinstituttet som et diplomkursus. Kurset er obligatorisk for maskinteknikkerne, men er åbent for alle. De anbefalede forudsætninger er produktionsteknologi, materialelære, dimensionering og styrke 1 og termodynamik.

Kursus 41031: Industrielt design 1

Udbydes af mekanikinstituttet. Kurset tæller som projekter og almene fag på uddannelsen design og innovation. De anbefalede forudsætninger er visuel kommunikation og brugerorienteret design.

Kandidatkurser

Kursus 41736 Plastprocesser
Udbydes af mekanikinstituttet. Kurset tæller som teknologisk specialisering på uddannelserne anvendt kemi og materiale- og procesteknologi, og er åbent for alle andre. De anbefalede forudsætninger er termodynamik/varmeledningslære, procesteknik og mekanik og materialer.

Kursus 41737 Plastdesign
Udbydes af mekanikinstituttet. Kurset tæller som teknisk specialisering på uddannelserne anvendt kemi, design og innovation og materiale- og procesteknologi, og er åbent for alle andre. De anbefalede forudsætninger for kurset er kendskab til styrkelære og plastmaterialer.

Kursus 41738 Eksperimentel plastteknologi 

Udbydes af mekanikinstituttet. Kurset tæller som teknologisk specialisering på uddannelserne anvendt kemi og materiale- og procesteknologi, og er åbent for alle andre. De anbefalede forudsætninger er plastprocesser, plastdesign og materialelære.

Kursus 23521 Hygiejnisk design i fødevareindustrien

Udbydes i et samarbejde mellem fødevareinstituttet og mekanikinstituttet.  Kurset er en generel retningskompetence på uddannelsen fødevareteknologi, og tæller som teknologisk specialisering på uddannelsen kemisk og biokemisk teknologi.

Kursus 28212 Polymerkemi

Udbydes af institut for kemiteknik. Kurset tæller som teknologisk specialiseringen på uddannelsen anvendt kemi’s specialisering i “Polymer engineering”.

Kursus 28213 Polymerteknologi

Udbydes af institut for kemiteknik. Kurset tæller som teknologisk specialiseringen på uddannelsen anvendt kemi’s specialisering i “Polymer engineering”.

Kursus 28811 Polymerer i processer og produkter

Udbydes af institut for kemiteknik i samarbejde med mekanikinstituttet. Kurset tæller som teknologisk specialiseringen på uddannelsen anvendt kemi’s specialisering i “Polymer engineering”.

 

Bliv en del af vores nye talentdatabase

Er du interesseret i at høre mere om konkrete karrieremuligheder i vores virksomheder? Så tilmeld dig vores talentbank og få mails om relevante events, studiejobs og meget mere.

Seneste nye studieprojekter og jobs

Alle Praktikstilling Studiejob Studieopgave
Ingen resultater...