Plastfag på AU

Her ses en samling af de mest plastrelevante kurser på Aarhus Universitet. De anbefalede forudsætningskurser giver også et godt indblik i hvilke grundkompetencer, der er relevante for plastindustrien.

Design og behandling af plastmaterialer

Kurset er et kandidatkursus. Forudsætninger: Grundlæggende samt eksperimentelt polymerkemi. Primært kursus for Civilingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi. Relevant kursus for fx. Bacheloruddannelsen i kemi og teknologi og Civilingeniøruddannelsen i procesteknologi.

 

MTPLA1-01 Plastteknologi

Kurset er et diplomingeniørkursus, der anbefales på 6.-7. semester. Bestået ingeniørpraktik er en forudsætning. Kurset er obligatorisk for diplomingeniøruddanelsen i maskinteknik.

 

M1PRO1-03 Produktionsteknologi – design for manufacturing

Kurset er et diplomingeinørkursus, der anbefales på 1. semester. Kurset er obligatorisk for diplomingeniøruddanelsen i maskinteknik.

 

KE4POL-01 Polymerkemi

Kurset er et diplomingeniørkursus, der anbefales på 4. semester. Organisk og fysisk kemi er forudsætninger for kurset. Kurset er obligatorisk for diplomingeniøruddannelsen i kemi, og relevant for fx bacheloruddannelsen i kemi og bacheloruddannelsen i nanoscience.

KE4EPO-01 Eksperimentel polymerkemi

Kurset er et diplomingeniørkursus, der anbefales på 4. semester. Polymerkemi er forudsætning for kurset. Kurset er obligatorisk for diplomingeniøruddannelsen i kemi, og relevant for fx bacheloruddannelsen i kemi og bacheloruddannelsen i nanoscience.