Plastic Talk: Sådan forbedrer du dine chancer i PROJECT PLASTIC

PROJECT PLASTIC er Plastindustriens årlige projektkonkurrence for ingeniørstuderende. Hvad kræver det at deltage, og hvordan øger du dine chancer for at vinde førstepræmien på 25.000 kroner? Få svarene på Plastic Talk-webinaret d. 7. september kl. 14-14.45.

Tirsdag den 7. september kl. 14-14.45 inviterer vi til Plastic Talk med fokus på vores årlige projektkonkurrence PROJECT PLASTIC: Hvad skal der til for at deltage, og hvilke kriterier vægter Plastindustrien i udvælgelsen af vinderprojekterne?

Konkurrencen henvender sig til ingeniørstuderende, som har arbejdet med plast i forbindelse med deres studier. Deadline for at deltage er den 1. oktober.

Projekter og opgaver inden for både produktion, innovation, design, kemi, bæredygtighed og meget andet er velkomne – så længe der også er et plastfagligt fokus.

LÆS OGSÅ: PROJECT PLASTIC 2021 – our project competition for engineering students

Bliv klogere på vurderingskriterierne

Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, er vært for webinaret, der har til formål at klæde årets kommende deltagere på med de bedste forudsætninger for at klare sig godt i konkurrencen.

Deltag i Plastic Talk, hvis du vil vide mere om konkurrencen og blive helt skarp på, hvordan du øger dine chancer for at tage en præmie med hjem.

Plastic Talk er Plastindustriens webinarrække om plastmaterialer, -processer og bæredygtighed i industrien målrettet studerende på videregående uddannelser.

Tilmelding

Tilmeld dig Plastic Talk den 7. september her. Du vil få tilsendt et link til arrangementet på mail.

Hele idéen bag PROJECT PLASTIC er at hylde dygtige studerende, som viser, hvordan vi kan bruge plastmaterialer på nye og innovative måder. Samtidig ønsker vi at indsamle og udbrede den plastviden, som studerende tilegner sig på landets universiteter. Jeg glæder mig til at fortælle mere og besvare de spørgsmål, de studerende har om konkurrencen.

Om PROJECT PLASTIC

Der er følgende præmier på højkant til vinderne, som udvælges på Plastic Engineering Day af et dommerpanel nedsat af Plastindustrien, som består af virksomheder og det tidligere års 1. vinder:

  1. pladsen: 25.000 kroner
  2. pladsen: 10.000 kroner
  3. pladsen: 5.000 kroner
Læs mere om PROJECT PLASTIC her. >