Created by
Josephine

Kvalitetsingeniør
hos Grundfos

 

Mød vores talenter

Hvad laver en ingeniør i plastbranchen? Her kan du møde seks af slagsen!

Som ingeniør i en plastvirksomhed kan du have mange og vidt forskellige funktioner. Læs her hvordan seks af vores skarpeste talenter beskriver det materiale de arbejder med, deres job og deres uddannelse.

Alex Kvalitetsansvarlig

Alex kan godt lide at finde nye ideer ved at nørde helt ned i tallene og derefter tage sin idé og overføre den til praksis. Det er han god til, for Alex’ løsninger kan spare hans virksomhed for mange millioner kroner.

Læs mere om Alex >
Læs mere om Alex
Joachim Produktudvikler

Som produktudvikler hos LEGO Koncernen er Joachim med til at skabe legetøj, som alle kender og sætter pris på. Det er så mange muligheder med plast, siger han.

Læs mere om Joachim >
Læs mere om Joachim
Josephine Kvalitetsingeniør

Det er sjældent to dage er ens, når Josephine arbejder med at lave løbende forbedringer i produktionen hos Grundfos.

Læs mere om Josephine >
Læs mere om Josephine
Julia Senior planning analyst

Julia Pauli arbejder som ingeniør hos LEGO. Det gør hende glad og stolt, at børn og voksne over hele kloden leger med det produkt, som hun er med til at lave.

Læs mere om Julia >
Læs mere om Julia
Kristine PTA studieassistent

Fiberline Composites leverer produkter vindmølleindustrien og til byggeriet. Her arbejder Kristine Wilhelm Lund som ingeniør med at styre store projekter fra start til slut.

Læs mere om Kristine >
Læs mere om Kristine
Søren Sales & Development Representative

Søren hjælper i sit job de danske virksomheder, der fremstiller produkter i plast med at finde frem til den rigtige plasttype. Det kræver både kommerciel og teknisk forståelse.

Læs mere om Søren >
Læs mere om Søren

Bliv en del af vores nye talentdatabase

Er du interesseret i at høre mere om konkrete karrieremuligheder i vores virksomheder? Så tilmeld dig vores talentbank og få mails om relevante events, studiejobs og meget mere.

Jeg er kvalitetsansvarlig i en afdeling hos Velux, hvor vi producerer vinduer i plasttypen PUR. Jeg skal sørge for at kvaliteten på vores vinduer lever op til vores høje standarder, og så skal jeg sørge for at vi hele tiden finder de små ting, vi kan skrue på i produktionen, så vi kan gøre det hele både billigere og bedre.
Alex, Velux