Plastic Talk - gratis live webinar om plastmaterialer, -processer og bæredygtighed i industrien

For alle interesserede studerende på videregående uddannelser

I Plastic Talk sender Plastindustrien live fra Industriens Hus i København og taler om nye materialer og processer, fx biobaseret plast og 3-D print, samt bæredygtigt design til øget genanvendelse af plast.

Du kan møde medarbejdere og eksperter fra plastbranchen, som producerer i plast fra medico og mademballage til legetøj og vindmøller.

Du kan også møde forskere og medarbejdere fra de danske universiteter, som har stor viden om plast, kemi, genanvendelse, m.m.

Næste og tredje Plastic Talk annonceres snart. Se eller gense tidligere Plastic Talks herunder.

Plastic Talk 2: ‘Funktionelle plastmaterialer med overraskende egenskaber’

På dette webinar, som blev sendt live den 7. september, bliver du klogere på eksotiske funktionelle plastmaterialer og overflader med overraskende egenskaber.

Du bliver præsenteret for en lang række materialer og overflader, der kan manipulere lys, forhindre bakterievækst, absorbere væske, rense luften, skabe varme, registrere bevægelse, absorbere slag og stød, lede elektricitet og meget andet. Vi ser også på forskellige nye materialer med en mere bæredygtig profil.

Materialerne med i studiet, hvor nogle af egenskaberne demonstreres ved hjælp af små eksperimenter. Det er en underholdende time med fuld fart og masser af materialeinspiration til ingeniører, designere og studerende.

Med Erik Haastrup Müller fra Futation og MaterialSampleShop og Jo Dietrich og Rasmus Grusgaard fra Plastindustrien.

Se eller gense webinaret

Plastic Talk 1: ‘Cirkulær økonomi og genanvendelse af plast i industrien’

På dette webinar fra den 18. maj kan du møde Plastindustrien miljøekspert Christina Busk, som vil præsentere forretningsmodeller for cirkulær økonomi og design til øget genbrug og genanvendelse af plast.

Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard viser caseeskesmpler frem i løbet af webinaret, og Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, er moderator.

Download Plastic Talk 1: ‘Cirkulør økonomi og genanvendelse i industrien’

Følg med i, hvornår vi afholder næste Plastic Talk – og hvad der ellers rører sig i industrien: