Plastic Talk - gratis live webinar om plastmaterialer, -processer og bæredygtighed i industrien

For alle interesserede studerende på videregående uddannelser

Plastindustrien sender live fra Industriens Hus i København og taler om nye materialer og processer, fx biobaseret plast og 3-D print, samt bæredygtigt design til øget genanvendelse af plast.

Du kan møde medarbejdere og eksperter fra plastbranchen, som producerer i plast fra medico og mademballage til legetøj og vindmøller.

Du kan også møde forskere og medarbejdere fra de danske universiteter, som har stor viden om plast, kemi, genanvendelse, m.m.

Lyt med og stil spørgsmål – det er gratis for alle studerende i Danmark!

Næste Plastic Talk: ‘Funktionelle plastmaterialer med overraskende egenskaber’

Mandag d. 7. september 2020 kl. 14-15.

På dette webinar bliver du klogere på eksotiske funktionelle plastmaterialer og overflader med overraskende egenskaber.

Vi ser på en lang række materialer og overflader, der kan manipulere lys, forhindre bakterievækst, absorbere væske, rense luften, skabe varme, registrere bevægelse, absorbere slag og stød, lede elektricitet og meget andet. Vi ser også på forskellige nye materialer med en mere bæredygtig profil.

Vi har materialerne med i studiet, hvor vi demonstrerer nogle af egenskaberne ved hjælp af små eksperimenter. Det bliver en underholdende time med fuld fart og masser af materialeinspiration til ingeniører, designere og studerende.

Med Erik Moth-Müller fra Futation og MaterialSampleShop og Rasmus Grusgaard fra Plastindustrien.

Se eller gense Plastic Talk 1: ‘Cirkulær økonomi og genanvendelse af plast i industrien’

Plastic Talk 1 kan ses og downloades her
På dette webinar fra den 18. maj kan du møde Plastindustrien miljøekspert Christina Busk, som vil præsentere forretningsmodeller for cirkulær økonomi og design til øget genbrug og genanvendelse af plast.

Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard viser caseeskesmpler frem i løbet af webinaret, og Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, er moderator.

Følg med i, hvornår vi afholder næste Plastic Talk – og hvad der ellers rører sig i industrien: