Plastic Talk - gratis live webinar om plastmaterialer, -processer og bæredygtighed i industrien

For alle interesserede studerende på videregående uddannelser

Plastindustrien sender live fra Industriens Hus i København og taler om nye materialer og processer, fx biobaseret plast og 3-D print, samt bæredygtigt design til øget genanvendelse af plast.

Du kan møde medarbejdere og eksperter fra plastbranchen, som producerer i plast fra medico og mademballage til legetøj og vindmøller.

Du kan også møde forskere og medarbejdere fra de danske universiteter, som har stor viden om plast, kemi, genanvendelse, m.m.

Lyt med og stil spørgsmål – det er gratis for alle studerende i Danmark!

Næste Plastic Talk: ‘Nye plastmaterialer – avanceret enginered plast og biobaseret plast’

Mandag d. 7. september 2020 kl. 14-15.

På dette webinar kommer det til at handle om, hvilke nye plast materialer der findes – deres styrker og svagheder, samt hvad de kan bruges til. Vi skal både se på avancerede og utraditionelle plastmaterialer og se forskellige eksempler på deres anvendelser.

Med i studiet Plastindustriens egen innovationskonsulent Rasmus Grusgaard sammen med en gæst – to be announced.

Se eller gense Plastic Talk 1: ‘Cirkulær økonomi og genanvendelse af plast i industrien’

Plastic Talk 1 kan ses og downloades her
På dette webinar fra den 18. maj kan du møde Plastindustrien miljøekspert Christina Busk, som vil præsentere forretningsmodeller for cirkulær økonomi og design til øget genbrug og genanvendelse af plast.

Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard viser caseeskesmpler frem i løbet af webinaret, og Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, er moderator.

Følg med i, hvornår vi afholder næste Plastic Talk – og hvad der ellers rører sig i industrien: