Plastic Talk: Genbrugsløsninger i plast - cases fra den danske plastbranche

Den 4. marts kl. 14-15 har Plastindustrien inviteret Jan Bybjerg fra den grønne plastvirksomhed Schoeller Plast og vinderne af PROJECT PLASTIC 2020 til en snak om nye, innovative og bæredygtige genbrugscases i plast.

Cirkulær økonomi og bæredygtige løsninger bliver i stigende grad integreret i forretningsmodeller, nye produkter og innovative løsninger i den danske plastbranche.

Nye, smarte genbrugs- og tilbagetagningssystemer bliver designet og produceret rundt omkring på landets universiteter og plastvirksomheder. Ofte fremstilles disse i genanvendte plastmaterialer.

Det er omdrejningspunktet den 4. marts 2021 fra kl. 14-15, hvor Plastindustrien, som står bag Plastic Engineering Denmark-kampagnen, er vært på webinaret ’Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche’.

Grønne genbrugssystemer

For at dykke ned i nogle aktuelle caseeksempler, har vi inviteret oplægsholdere, som repræsenterer hhv. virksomheds- og universitetsperspektivet:

  • Jan Bybjerg er Chief Operating Officer i Schoeller Plast, som er kendt for at udvikle og producere cirkulære og tekniske plastprodukter og CO2-besparende genbrugsløsninger såsom plastkasser til øl og sodavand eller kølekassen CoolContainer. Han vil dele ud af den nyeste viden inden for grønne løsninger i plastbranchen med udgangspunkt i konkrete cases fra Schoeller Plast.
  • Quang Tran og Anton Møller, civilingeniører og industrielle designere fra AAU, sikrede sig førstepræmien i PROJECT PLASTIC 2020 for RackBox – en innovativ genbrugsopfindelse, som er designet til at minimere brugen af engangsemballering i detailhandlen. De udarbejdede det bæredygtige koncept i forbindelse med deres speciale og vil fortælle om processen fra idé til færdig prototype.

Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich er webinarets vært og moderator.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Tilmeld dig Plastic Talk

Alle interesserede kan se med den 4. marts 2021 fra kl. 14-15, hvor vi sender live fra Industriens Hus i København.

Tilmeld dig webinaret ‘Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche’ via dette link.

Plastic Talk er webinarrækken om plastmaterialer, -processer og bæredygtighed i industrien for studerende på videregående uddannelser.

Udover Jan Bybjerg fra Schoeller Plast kan du møde vinderne af PROJECT PLASTIC 2020 til webinaret: Genbrugsløsinger i plast – cases fra den danske plastbranche den 4. marts. Tilmeld dig her.